VIDEO: Dino Merlin na dubrovačkom Stradunu za doček Nove godine

facebook.com

Jedan od najpopularnijih glazbenika, Dino Merlin, nastupit će na dubrovačkom Stradunu na dočeku Nove 2018. godine.

Ta je informacija službeno potvrđena na konferenciji za novinare u Festivalskoj palači u Dubrovniku koju su organizirali gradonačelnik Dubrovnika, Mato Franković, zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić i ravnateljica Dubrovačkih ljetnih igara, Ivana Medo Bogdanović.

Najpoznatiji bosansko-hercegovački kantautor prošle je godine, prvi put u karijeri, održao spektakularni show na otvorenom za doček Nove godine na Trgu Bosne i Hercegovine u Sarajevu, na kojem se okupilo oko 100 000 ljudi. Tim je povijesnim događajem Dino Merlin oborio vlastiti rekord posjećenosti i zapečatio legendarni status u regiji.

Doček Nove godine na Stradunu tradicionalno je jedan od najznačajnijih dočeka u svijetu, a sudeći po dosadašnjem tijeku turneje ‘Hotel Nacional’, kojoj je prisustvovalo više od 600 000 posjetitelja diljem svijeta te vrhunskoj audio-vizualnoj produkciji i prepoznatljivom performansu jedinstvenog Dine Merlina, mnogobrojne posjetitelje kao i sve goste iz inozemstva koji će odabrati Stradun za doček Nove 2018. godine, očekuje izvrstan glazbeni-scenski događaj.

Publika u Hrvatskoj sarajevskog je čarobnjaka u okviru turneje ‘Hotel Nacional’ imala priliku vidjeti u rasprodanim dvoranama u Osijeku (Gradski vrt), Varaždinu (Arena Varaždin), Splitu (Spaladium Arena) i Areni Zagreb te proteklog ljeta u jednoj od najprestižnijih i najljepših koncertnih pozornica na Mediteranu – pulskoj Areni, koja je bila ispunjena do posljednjeg mjesta.

Sve informacije o koncertima turneje ‘Hotel Nacional’ mogu se pronaći na web stranici: www.dinomerlin.com.

Merlinov ‘Greatest Hits Collection’ pronađite na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa te na:

Webshop: http://shop.crorec.hr/crorec.hr/ws_o_izdanju.php?IZDANJE_ID=847117
iTunes: http://itunes.apple.com/us/album/id1124967156
Amazon: http://amazon.com/GREATEST-HITS-DINO-MERLIN/dp/B01HOMZXR6/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1467122869&sr=8-2&keywords=DINO+MERLIN+GREATEST+HITS
Deezer: http://deezer.com/album/13378385

Ne skrivajući zadovoljstvo i ponos što će za najsjajniju noć u godini nastupiti na Stradunu, jednoj od top destinacija u svijetu, Dino Merlin se javnosti obratio u video poruci.

Komentiraj