Jedan od najpopularnijih glazbenika, Dino Merlin, nastupit će na dubrovačkom Stradunu na dočeku Nove 2018. godine.

Ta je informacija službeno potvrđena na konferenciji za novinare u Festivalskoj palači u Dubrovniku koju su organizirali gradonačelnik Dubrovnika, Mato Franković, zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić i ravnateljica Dubrovačkih ljetnih igara, Ivana Medo Bogdanović.

Najpoznatiji bosansko-hercegovački kantautor prošle je godine, prvi put u karijeri, održao spektakularni show na otvorenom za doček Nove godine na Trgu Bosne i Hercegovine u Sarajevu, na kojem se okupilo oko 100 000 ljudi. Tim je povijesnim događajem Dino Merlin oborio vlastiti rekord posjećenosti i zapečatio legendarni status u regiji.

Doček Nove godine na Stradunu tradicionalno je jedan od najznačajnijih dočeka u svijetu, a sudeći po dosadašnjem tijeku turneje ‘Hotel Nacional’, kojoj je prisustvovalo više od 600 000 posjetitelja diljem svijeta te vrhunskoj audio-vizualnoj produkciji i prepoznatljivom performansu jedinstvenog Dine Merlina, mnogobrojne posjetitelje kao i sve goste iz inozemstva koji će odabrati Stradun za doček Nove 2018. godine, očekuje izvrstan glazbeni-scenski događaj.

Publika u Hrvatskoj sarajevskog je čarobnjaka u okviru turneje ‘Hotel Nacional’ imala priliku vidjeti u rasprodanim dvoranama u Osijeku (Gradski vrt), Varaždinu (Arena Varaždin), Splitu (Spaladium Arena) i Areni Zagreb te proteklog ljeta u jednoj od najprestižnijih i najljepših koncertnih pozornica na Mediteranu – pulskoj Areni, koja je bila ispunjena do posljednjeg mjesta.

Sve informacije o koncertima turneje ‘Hotel Nacional’ mogu se pronaći na web stranici: www.dinomerlin.com.

Merlinov ‘Greatest Hits Collection’ pronađite na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa te na:

Webshop: http://shop.crorec.hr/crorec.hr/ws_o_izdanju.php?IZDANJE_ID=847117
iTunes: http://itunes.apple.com/us/album/id1124967156
Amazon: http://amazon.com/GREATEST-HITS-DINO-MERLIN/dp/B01HOMZXR6/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1467122869&sr=8-2&keywords=DINO+MERLIN+GREATEST+HITS
Deezer: http://deezer.com/album/13378385

Ne skrivajući zadovoljstvo i ponos što će za najsjajniju noć u godini nastupiti na Stradunu, jednoj od top destinacija u svijetu, Dino Merlin se javnosti obratio u video poruci.

Komentiraj