VIDEO: DE NIRO ‘OPALIO’ PO TRUMPU “On je idiot! Nacionalna katastrofa, sramota ove zemlje…”

Slavni holivudski glumac Robert de Niro priključio se drugim zvijezdama i pred kamerama progovorio o nadolazećim predsjedničkim izborima u SAD-u. Zvijezda ‘Razjarenog bika’ vrlo brzo udaljila se sa scenarija i započela vlastiti monolog u kojem je potpuno popljuvao republikanskog kandidata za američkog predsjednika Donalda Trumpa.

Gledajući ravno u kameru de Niro je izveo najžešću kritiku Trumpa. “On je nevjerojatno glup. On je propalica, pas, svinja, nije ga briga. On je idiot! Colin Powell je dobro rekao – on je nacionalna katastrofa, sramota svoje zemlje”, sasuo je de Niro.

“Tako sam ljut da je ova zemlja došla do situacije da je ova budala došla tu gdje je. Priča o tome kako želi udarati ljude? E pa, volio bih ja njega udariti. I to je netko koga želimo za predsjednika? Mislim da ne. Mene zanima smjer ove zemlje, i vrlo sam zabrinut kuda bi nas netko poput Trumpa odveo. Ako je i vas briga o budućnosti, glasajte za nju”, poručio je slavni glumac.

Njegov segment na kraju nije završio u videu kampanje Anonymous Contetna.

Kendall Jenner, Leonardo DiCaprio i Sarah Hyland samo su neki od onih koj su progovorili o problemima za koje smatraju da su u centru izbora u studenom – zdravstveni sustav, klimatske promjene, zaposlenost. Ipak, de Niro je ‘ukrao’ show.

Komentiraj