Sanjin Strukic/PIXSELL

VIDEO: CITY BREAK ZAGREB Ida Prester vas vodi kroz Grad Zagreb

Bez obzira dolazite li u Grad Zagreb prvi put kao turist, u sklopu poslovnog puta ili je ovaj grad vaša svakodnevica, zasigurno ste se puno puta upitali u koje restorane otići, koje manifestacije posjetiti i gdje izaći.

City Break Zagreb je dinamična i zanimljiva emisija kroz koju vas simpatična voditeljica Ida Prester upoznaje s najcool mjestima u različitim kvartovima Zagreba, savjetuje najbolje lokacije gdje odsjesti, otkriva najatraktivniju kulturnu baštinu i prirodne ljepote koje grad nudi, brojna događanja, najbolji shopping u gradu, možete saznati gdje popiti kavu, pojesti najfinije kolače i još puno tog…

“Družeći se s ljudima iz cijele regije, shvatila sam da veliki broj mladih nikada nije bio u Zagrebu. Nemaju ideju kako bi Zagreb mogao izgledati, po čemu je poznat, postoji li tamo išta njima zanimljivo. Ima onih koji imaju predrasude prema našem gradu, zamišljaju ga sivog, sterilnog i dosadnog. A Zagreb je sasvim suprotno od toga! Prepun zelenila, događanja, festivala, bučnih klubova, ali i povijesnih legendi, priča, spomenika i srednjovjekovne arhitekture. Kombinacija sačuvane tradicije i modernog urbanog koda, muzeja i grafita, Gornjeg grada netaknutog još od feudalizma i krcatih kafića, restorana i partijanerskih rajeva. Ideja je bila pokazati barem dio najljepšeg što Zagreb nudi – od nezaobilaznih znamenitosti, hotela, zabave, gurmanske ponude… Bilo je teško odabrati koje lokacije uvrstiti u emisije, a koje izostaviti, nadamo se da smo pogodili trenutno najzanimljivije i najreprezentativnije. Ovo je tek prvih osam epizoda, što smo propustili, doći će na red u novom bloku“, priča Ida Prester, voditeljica emisije City Break Zagreb.

Kroz osam kratkih epizoda, koje se mogu pratiti svaki ponedjeljak na MTV kanalu s početkom u 21 sat, može se upoznati Grad Zagreb u potpuno drugačijem svijetlu i uvjeriti zašto se on sve češće spominje kao jedan od najinteresantnijih gradova Europe.

Sve epizode nakon premijernog emitiranja mogu se pratiti i putem društvenih mreža Turističke zajednice grada Zagreba, MTV-a i YouTube kanala.

U ovom trenutku zavirite u prve tri epizode City Break Zagreb i saznajte koja mjesta biste trebali svakako posjetiti, a ovo je samo djelić onog što vas očekuje.

Emisija City Break Zagreb nastala je u suradnji Turističke zajednice grada Zagreba, MTV kanala i Indigo Production producentske kuće.

Komentiraj