Screenshot/YouTube

VIDEO: CIRKUS U TURSKOJ Turski nogometaš pokazao crveni karton sucu pa – pocrvenio

Susret 22. kola turskog prvenstva između Galatasarayja i Trabzonsporsa u nedjelju obilježio je nesvakidašnji događaj. Sudac Deniz Bitnel podijelio je četiri crvena kartona nogometašima Trabzonspora, ali crveni je karton dobio – i on sam.

Galatasaray i Trabzonspor među najvećim su rivalima u turskom nogometu općenito, a jučerašnji je susret završen pobjedom Galatasarayja, koji je trenutno treća momčad turske Superlige.

Poveli su gosti iz Trabzona u 25. minui sa bijele točke. Precizan je bio Zengin. Ipak, drugo poluvrijeme donosi potpuni preokret domaćina i ‘rasipanje’ gostiju, koji su utakmicu završili sa samo sedam igrača. Prvo je Hurmaci dobio drugi žuti karton u 59. minuti. Sa igračem više Galatasaray izjednačuje preko Lukasa Podolskog. Drugi žuti u 70. minuti dobiva i Demir. Bez Cavande gosti su ostali u 86. minuti. Tada na scenu stupa Salih Dursun, koji je crveni karton sucu iščupao iz ruke i pokazao mu isti.

Kažnjen je, pogađate, crvenim kartonom, a domaćini su iz jedanaesterca u 89. minuti stigli do sva tri boda preko Selcuka.

https://www.youtube.com/watch?v=qKc6neyqI5E

Komentiraj