VIDEO: ĆIRILMETODSKA Raspravili samo dvije točke dnevnog reda

skuština grada zagreba

Zastupnici zagrebačke Gradske skupštine u ponedjeljak su u nastavku sjednice većinom glasova podržali izmjene Programa gradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture na području Zagreba, gdje su ukupno planirana sredstva smanjena za 86,4 milijuna kuna, te su većinom glasova donijeli odluku o izmjenama i dopunama odluke o donošenju Prostornog plana Grada Zagreba javlja HRT (VIDEO).

Izmjenama Programa gradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture, ukupno planirana sredstva za financiranje troškova gradnje komunalne infrastrukture u 2017. smanjena su za 86,4 milijuna kuna, odnosno s 371,5 milijuna kuna na 285,1 milijun kuna.

Na gradnji javnih površina smanjena su sredstva za ukupno 2,5 milijuna kuna, jer se do daljnjega odustalo od pojedinih gradskih projekata zbog nedovršenosti tehničke dokumentacije ili neriješenih imovinsko – pravnih odnosa.

Ponovno je na dnevnom redu bila tema naplate parkiranja, no najviše je prijepora izazvalo pitanje tko će i pod kojim uvjetima rješavati odvodnju atmosferskih voda.

 

Komentiraj