VIDEO: CARRILLO ‘Momčad ne pripremam ni za kakav drugačiji ishod nego na pobjedu’

Hajduk večeras od 19 sati u Sofiji igra uzvratnu utakmicu drugog pretkola Europa lige protiv levskog. Iz Dugopolja je donio minimalnu prednost od 1:0, a pogodak je postigao Marko Futacs sa bijele točke. Večerašnja utakmica igrat će se pred praznim tribinama.ž

Splitska momčad u Sofiji je dočekana vrlo neugodno. Uoči posljednjeg treninga skupina od oko dvije tisuće navijača Levskog bogato ih je častila uvredama. “Hrvatski pički”, “Srbija, Srbija”, samo je dio repertoara kojim su dočekani nogometaši Hajduka. Ipak, policija je bila spremna pa nije bilo daljnjih incidenata.

Najbolji strijelac HNL-a prošle sezone Marko Futacs na konferenciji za novinare istaknuo je da mu je žao što neće biti gledatelja na utakmicil. “Tako u Bugarskoj neće biti naših vjernih navijača. Nedostajat će nam”, rekao je Futacs dodajući da su puni motiva.

Trener Hajduka Joan Carrillo na konferenciji je naglasio kako Levski respektira. “Ali, naša je filozofija takva da uvijek igramo na pobjedu. Očekujemo tešku utakmicu, međutim momčad ne pripremam ni za kakav drugačiji ishod nego na pobjedu”, rekao je španjolski trener.

Komentiraj