Jurica Galoic/PIXSELL

VIDEO: BURIĆ NAJAVIO LOKOMOTIVU “Morat ćemo se prilagoditi svim situacijama”

Trener Hajduka Damir Burić najavio je u petak sutrašnji dvoboj Hajduka i Lokomotive u Kranjčevićevoj ulici s početkom u 15 sati.

“Vodimo 20 igrača na put, a Milić, Velazquez i Velez su upitni”, rekao je na konferenciji Burić. Teren će sigurno biti težak za igru, a Burić napominje kako će se morati prilagoditi svim uvjetima. “Nadam se da će i teren biti spreman da odigramo kvalitetnu utakmicu”, ističe.

Lokomotivu je opisao kao neugodnu momčad u prekidima, s nizom kvalitetnih igrača. “U ovoj situaciji, na teškom terenu, realizacija će biti najbitnije, ako bude dobar taj segment utakmica će biti puno lakše. Baš kada smo zabili gol protiv Belupa, sve je bilo puno lakše”, dodaje.

Najavio je i kako će u nedjelju uživo pogledati susret Dinama i Rijeke u Zagrebu. Burić je posebno pohvalio svoj stoperski par Bily – Nižić, koji su, kaže, odradili odličan posao u utakmici protiv Slaven Belupa.

“Obojica su igrali jako kvalitetno, dominirali smo praktički cijelu utakmicu i osim jedne šanse, Belupo nije imao nijednu drugu priliku. Dosta smo utakmica igrali s nulom, rijetko kad se dogodi da nam netko zabije gol”, zaključio je Burić.

Komentiraj