VIDEO: BURIĆ I VULIĆ NAJAVILI DERBI Hajduk bez Ohandze najavljuje pobjedu

Treneri Hajduka i Splita, Damir Burić i Zoran Vulić najavili su u subotu sutrašnju međusobnu utakmicu koja se igra u nedjelju na Parku mladeži.

Burić je na konferenciji istaknuo kako njegova momčad ima problema s ozljedama, pa tako protiv Splita ne može računati na Pejića, Nižića, Roguljića i Ohandzu. Ohandza, ‘Frane Zolja’ – kako ga navijači Hajduka vole zvati, često ima problema s ozljedama, a Burić to ovako objašnjava.

“On svojim načinom igre dobiva puno udaraca. Igrači jako ulaze u njega, a samo je pitanje hoćeš li dobiti udarac po zglobu ili koljenu. Treba to pretrpjeti. Vidjeli ste kako ulaze u njega. Moramo ga zaštititi”, rekao je Burić.

 

  • Odlaskom Tomislava Kiša, Hajduk se u napadu oslanja na Francka Ohandzu i Antona Maglicu. I jedan i drugi u posljednje vrijeme imaju problema s ozljedama, a Burić se nada kako bi Maglica sutra mogao zaigrati. Ipak, u Kup utakmici u Novoj Gradiški za napadačko rješenje nametnuo se još jedan igrač – Tino sven Sušić, koji je zabio tri pogotka.

 

“Sušić ima znanje i mogućnost odigrati na poziciji napadača. Predstavio se u odličnom svjetlu. Svaki igrač sam sebe stavlja u momčad svojim odnosom prema igri i treninzima, a ne trener”, dodao je.

Burić je istaknuo kako je gradski derbi protiv Splita uvijek nešto posebno, te kako Hajduk želi pobijediti, te će svim silama ići na tri boda.

Trener Splita Zoran Vulić također je istaknuo kako je gradski derbi uvijek posebna utakmica, pogotovo za njega. “Ali, emocije ću ostaviti po strani i maksimalno kvalitetno odraditi svoj posao”, rekao je bivši nogometaš i trener Hajduka.

“Nema nekih tajni, protiv Hajduka igramo jednako kao i protiv svih ostalih. Možda nam jednostavno leže”, komentirao je svoj pozitivnio niz protiv bivšeg kluba.

Komentiraj