facebook.com

VIDEO: Britney Spears nastupila u poznatom Radio City Music Hallu

Britney Spears je odradila sexy nastup u poznatom Radio City Music Hallu u New Yorku.

Njena turneja ‘Piece of Me Tour’ je počela 12. srpnja na području Sjedinjenih Američkih Država, a tokom kolovoza turneja dolazi u europske gradove. Popularna pjevačica je za svaki nastup naporno vježbala te osmišljavala varijacije u koreografijama za cijelu plesnu skupinu.

Britney Jean Spears rođena je 02. prosinca 1981. godine, tokom karijere stekla je naziv ‘Pop princeze’. Prodala je preko sto milijuna albuma i isto toliko singleova. Jedna je od najnagrađivanijih izvođača u pop glazbi.

Autorica je više albuma i singlova koji su dostigli prvo mjesto Billboardove top glazbene ljestvice. U Guinnessovoj knjizi rekorda je zabilježena kao glazbenik s najviše singleova koji su se našli u TOP 10 Billboardove ljestvice.

Legendarni album ‘Baby One More Time’ snimljen je početkom 1998. godine, ali je u prodaju pušten tek u siječnju 1999. godine. Dobitnica je nekoliko nagrada za životno djelo kao što je MTV Vanguard Award. Našla se na četvrtom mjestu FHM-ove liste najsexipilnijih žena svih vremena…

Komentiraj