VIDEO: Boysi izvrijeđali Mamića i bojkotirali utakmicu

Marko Lukunic/PIXSELL

Bad Blue u posljednji su tren odustali od dolaska na Maksimir na utakmicu Dinama i Fole Esch. Umjesto na sjevernoj tribini, stotine Dinamovih navijača okupilo se ispod Zapada gdje je skandiralo protiv Zdravka Mamića, koji se pojavio na stadionu par sati nakon puštanja iz pritvora.

Ispod Zapada okupio se veći broj BBB-a, skandirali su “Mamiću cigane, odlazi iz Svetinje”, a nakon salvi uvreda udaljili su se od tribine.

Više stotina navijača ipak je stiglo na tribine, dok je dio odustao od odlaska na utakmicu. Na Sjevernoj tribini su i malobrojni BBB Fan Club, koji su povratak Mamića dočekali ovacijama.

Za razliku od nedjeljnog derbija s Hajdukom, dvije sukobljene frakcije su večeras razdvojene ogradama i jakim osiguranjem.

Već na početku utakmice zaredale su se uvrede na račun Mamića sa sjeverne i istočne tribine, dok je Dinamovog gazdu optuženog za utaju poreza pljeskom i ovacijama dočekao dio navijača na sjevernoj i zapadnoj tribini.

Sa Sjevera i Istoka je krenulo skandiranje “Mamiću, cigane”, a onda su povikali i “Ajmo, Zapad”, a od tamo, gdje sjede Mamić i njegovi najbliži suradnici i “prijatelji” kluba stigli su im zvižduci.

Komentiraj