VIDEO: Boris Štok najavljuje izlazak prvog dugosvirajućeg albuma

Vladimir Gojun

Nakon EP izdanja ‘Puls’, Boris Štok se ove jeseni vraća s novim singlom i videospotom koji najavljuju skori izlazak prvog dugosvirajućeg albuma u samostalnoj karijeri. Novi singl je pjesma “Dodiri” za koju je Štok napisao tekst, dok glazbu supotpisuje s Darkom Terlevićem.

Pjesma, podjednako na tragu zvuka 80-tih i moderne plesne elektronike nosi prepoznatljiv Štokov glazbeni pečat evoluiran u odnosu na radove u grupi Quasarr.

Odličan videospot nastao je u režiji i po scenariju Jasne Nanut, koja je dosad radila spotove za eminentne domaće izvođače poput Bolesne braće, Nereda & Stoke i Songkillerse. U spotu se pojavljuje model Andrea Lovrić, a snimanje je obavljeno u noćnim satima na nekoliko zagrebačkih lokacija. Materijal je montirao jedan od najcijenjenijih hrvatskih montažera, Vladimir Gojun.

Riječ je o modernom, dinamičnom i produkcijski atraktivnom spotu koji estetikom i senzibilitetom prati plesni elektro-pop novog Štokovog singla.

U nakladi Aquarius Recordsa Boris Štok objavljuje dugoočekivani debitantski album ‘Ispod kože’, koji će svoju koncertnu promociju doživjeti u petak (26. listopada) u Tvornici kulture. Borisu će se na koncertu pridružiti i gosti – Josipa Lisac i grupa Chui.

Komentiraj