VIDEO: Bill Murray ugrabio i bacio mobitele neugodnih fanova

facebook.com

Za vrijeme neobaveznog druženja u lounge baru poznatog su američkog glumca Billa Murraya tako iznervirali blicevi kamera s mobitela kojima su ga snimali fanovi da je zgrabio nekoliko najbližih i navodno ih bacio s drugoga kata bara, pišu američki mediji.

Murray se dočepao barem dva mobitela, ako ne i više, i zavitlao ih s visine. Policija je navodno razgovarala sa zvijezdom no odlučila je ne podizati tužbu.

Vlasnici mobitela zadovoljit će se naknadom i ne žele dizati tužbu protiv njega.

Na internetskoj stranici koja opisuje događaj navodi se da je Murray bio u popularnom lounge baru Vesuvio za vrijeme održavanja godišnjeg turnira u golfu. Kalifornijska tv mreža KSBW je objavila da je glumac i pjevač Justin Timberlake organizirao tekila party.

Vlasnik restorana rekao je da Murray nije pio u baru, ali se razbjesnio kad ga je nekolicina gostiju počela snimati mobitelima.

“Bljeskovi koji su slijedili bili su samo nekoliko pedalja od Billa”, rekao je vlasnik, “i on se tako razljutio da je ustao, zgrabio njihove mobitele i zavitlao ih.”

Policijski glasnogovornik rekao je za časopis People da su policajci to okvalificirali kao “uznemiravanje” ali Murray je već napustio bar.

Slavni glumac i pisac dvaput je razveden i ima osmero braće i sestara od kojih troje glumaca.

Murray je svjetski poznat među ostalim po filmovima “Vojničine”, “Istjerivači duhova”, “Izgubljeni u prijevodu”, “Beskrajan dan”, “Darjeeling d.o.o.” itd.

Komentiraj