VIDEO: BI, NE BI Craig o Bondu: “Nisam još odlučio, ponekad nešto kažem pa se odmah predomislim”

Britanski glumac Daniel Craig ni sam više ne zna hoće li i u budućnosti glumiti lik najslavnijeg svjetskog tajnog agenta Jamesa Bonda. U filmu ‘Spectre’ Craig je u cipele agenta 007 ugazio četvrti put, a kazao je i kako bi si radije prerezao žile nego ponovno glumio Bonda. Ipak, za BBC je rekao: “Ja sam izravan. Kada mi je nešto na duši to i kažem, a onda se predomislim…”

“Isti sam kao i svi. Ljudi se vežu za neke stvari”, dodao je. ‘Spectre’ u hrvatska kina stiže 5. studenog, a Bond se bori sa kriminalnim sindikatom, na čijem je čelu Franz Oberhauser, kojeg glumi oskarovac Christoph Waltz.

Craig je s redateljem Samom Mendesom na konferenciji za novinare rekao kako su htjeli proslaviti Bonda, ali bez pogleda unatrag i kopiranja onog što je već napravljeno. Kao vrhunac karijere Craig je označio produkcijsku ulogu u ovom Bondu.

“Kada sam prihvatio ulogu znao sam da će mi se život potpuno okrenuti. I jest. Još uvijek uživam jer sam u lik unio sebe, a bio sam i uključen u svaki aspekt filma”, kaže. Na konačno pitanje hoće li i dalje glumiti Bonda, Craig je rekao kako odluku još nije donio. “Uživam u sadašnjosti”.

Komentiraj