VIDEO: Bang Bang predstavio singl ‘Pismo’, stigao i spot

Nakon sjajnih nastupa u Tvornici kulture i na ovogodišnjem INmusic festivalu, grupa Bang Bang objavila je novi singl – ‘Pismo’.

Bang Bang u novom je singlu predstavio dva glavna vokala. Osim što potpisuje glazbu i tekst, u ulozi drugog glavnog vokala našao se Hrvoje Prskalo, dok je prvi Lara Antić.

“‘Pismo’ je savršena pjesma za jesenske dane koji nam slijede, a ujedno i ljubavno ‘neljubavna’ pjesma koju smo, skoro svi, proživjeli”, ističe se u najavi pjesme.

S početkom jeseni, Bang Bangovci su zvučnom zapisu dodali i video uradak. Potpisuje ga njihov omiljeni tim: redatelj Ljubo Zdjelarević, direktor fotografije Raul Brzić i vizažistica Iva Kovačević.

“Svi koji su poslušali pjesmu ili će to tek učiniti, razumjet će o čemu ona govori. Vjerujem da su takva stanja, emocije, misli i slike mnogima poznati, mnogi su kroz njih prošli. Pjesma je emotivno i interpretativno složena. S druge pak strane, Pismo je imalo dug put; naime, kad god smo povjerovali da bi mušku dionicu mogao pjevati neki renomirani kolega, a ne Hrvoje, ona bi mu se vraćala. Sigurni smo da je tako i moralo biti. Jako sam sretna što tako emotivnu priču mogu otpjevati sa suprugom”, kazala je Lara Antić.

Još jedna novost je aranžman, u kojem su se band, i producent Prskalo, poigrali s elektronskim efektima stapajući ih s nostalgičnom simfonijskom pratnjom i za Bang Bang već znakovitim gitarističkim rifovima. Također, zabilježen je i minimalistički vizual Ljube Zdjelarevića, koji savršeno prati emociju i atmosferu pjesme.

Komentiraj