Promo

VIDEO: ARGENTUM Traje edukativna kampanja ‘Ne budite ovce, pazite na svoje novce!’

„Ne budite ovce, pazite na svoje novce“ slogan je medijske kampanje hrvatskog lanca srebrnarnica Argentum koja za cilj ima na duhovit i pristupačan način informirati građane o opasnostima koje se kriju kod ulaska u pogrešnu poslovnicu za otkup zlata, a kojih je na hrvatskom tržištu i dalje veliki broj.

Kontinuiranim praćenjem cijena otkupa zlata u zemlji, dokazano je da građani svakim danom gube na tisuće kuna, jer se nisu na vrijeme informirali o najboljim cijenama otkupa zlata. Pojedini otkupljivači iskorištavaju neznanje klijenata i ne isplaćuju im zasluženu svotu. To se događa zato što otkupljivači nisu regulirali cijene zlata sukladno onima na svjetskoj burzi plemenitih kovina, koje su nedavno ponovo narasle, upravo zbog Brexita, referenduma kojime je izglasan izlazak Velike Britanije iz EU.

Edukaciju o ovim opasnostima kao i o tome gdje po najpovoljnijim uvjetima mogu prodavati svoje zlato pokazali su glavna lica nove Argentumove duhovite kampanje – glumica Ivana Boban i mladi glumac Denis Bosak. Oni u kampanji predstavljaju „najveće naivce“ koji su pristali na preniske cijene otkupa svojeg zlata te su, za potrebe kampanje, proglašeni dobitnicima nagrade „Zlatna ovca“. Režiju televizijske reklame potpisuje Vid Begić, dok je direktor fotografije Branko Cahun.

Argentum, hrvatski lanac srebrnarnica, pokrenuo je ovu edukativnu kampanju kako građani ne bi nasjedali na niske cijene otkupa zlata i cjenkanja te kako bi znali da najviše za svoje zlato mogu dobiti u Argentumu – za 1 gram 14-karatnog zlata čak 150 kuna, a za 1 gram čistog, 24-karatnog zlata, čak 265 kuna, što je puno više od cijena koje nude ostali otkupljivači zlata.

Cijene otkupa zlata u Argentumu regulirane su svjetskom burzom, a isplata je na licu mjesta.

https://youtu.be/qlzRPfJkNWk

https://youtu.be/cFvYlXyXNE8

Komentiraj