screenshot twitter

VIDEO: 200 MILIJUNA ZA POLA SATA Mayweather sredio McGregora u meču za zijevanje

Nakon dvije godine sportske mirovine, neporaženi šampion Floyd Mayweather (40) se vratio u ring i po boksačkim pravilima svladao majstora slobodne borbe (UFC) Conora McGregora (29) tehničkim nokautom odnosno prekidom borbe u 10. rundi.

Najskuplja borba u povijesti, smatra se da je ukupni promet svih djelatnosti dostigao milijardu eura, ničim nije opravdala zvjezdani status i najavu da je posrijedi revolucionarni meč čiji će ishod radikalno djelovati i na drevni boks i na nove popularne discipline.

Mayweather je u početku bio u podređenom položaju ali je protokom vremena dobivao na inerciji i energiji dok su mišići nadobudnog Irca iz rundu i rundu obilato kopnili.

Borci su si, naravno, iskomplimentirali.

“Bravo Conor, iznenadio si me vještinom i umijećem, ali, ipak sam ja najbolji!”, “skromno” je rekao Floyd Mayweather koji je još jednom opravdao nadimak Money (novac) jer je u džep parkirao ne manje od 200 milijuna dolara.

Irac je uzeo upola manje novca, čestitao je slavnom suparniku ali i izrazio razočarenje svojim nastupom. Utješit će ga pogled na saldo kad svrati do bankomata.

https://youtu.be/7Ix8VhPYDhk

Ulaznice su bile nebulozno uvredljivo skupe. Za stolac u TMobile Areni u Las Vegasu je trebalo platiti najmanje 2500 doalra a mjesta oko ringa su išla za 100 tisuća dolara. Podbacio je i pay per view sustav koji je padao unatoć cijeni od 100 dolara po priključku.

Komentiraj