HINA/ Dario GRZELJ

VIDAKOVIĆ “Ponuda AlixPartners je bila višestruko manja od ostalih”

Prokuristica Kraša i članica Privremenog vjerovničkog vijeća Marica Vidaković u ponedjeljak je u razgovoru za N1 televiziju izjavila kako je ponuda AlixPartners u skladu sa zakonom i da je bila višestruko manja od ostalih.

“Ponuda je išla ispod jedan posto ukupnog duga, pratimo strukturu troškova, svaka vjerovnička skupina ima svoju skupinu savjetnika i plaćaju je oni … Buterin je savjetnik, Boris Teški i njegovo društvo i Željko Perić i njegovo društvo. Slični su iznosi tu negdje”, kazala je Vidaković dodajuči da, prema zakonu, kod Ante Ramljaka nema sukoba interesa jer je AlixPartners izabrao podizvođače.

“Od pet članova Privremenog vjerovničkog vijeća sve skupine su zastupljene i ne mislite li valjda da ne štitimo dobro svoje interese kroz sjednice Vijeća. Itekako ga znamo šititi”, dodala je Vidaković.

Naglasila je da su u igri prevelike brojke te da ih u ovom trenutku zanima samo u kojem smjeru ide nagodba i kako će završiti. Upitana je li, nakon što je podrapala nacrt nagodbe, krenulo u boljem smjeru, odgovara: “Sjeli smo za stol, vrlo jasno svaki dan razgovaramo o položaju skipina vjerovniak koej predstavljamo i rade naši savjetnici svaki dan na modelu”.

Komentiraj