Victoria Beckham i Shaquille O’Neal na ekskluzivnom Reebokovom eventu

Reebok

Shaquille O’Neal, košarkaška ikona i dugogodišnji ambasador Reeboka i britanska dizajnerica Victoria Beckham, su na ekskluzivnom eventu u Los Angelesu podijelili svoja razmišljanja o utjecaju 90-ih godina na kulturnu i modnu scenu.

Nimalo ne čudi da su upravo ove dvije ikone kreatori nove Reebokove sportske linije koja će krajem godine ugledati svjetlo dana. Ovaj zanimljivi duo je u Reebok kolekciju unio svoju dizajnersku viziju prošlog stoljeća.

Victoria Beckham je u Reebokovu obitelj ušla krajem prošle godine, a svojim zanimljivim i popularnim stilom vrlo je brzo osvojila srca fanova diljem svijeta.

Reebokova prisutnost u kulturi devedesetih godina bila je osobito istaknuta, vrijeme kada se tvrtka pojavila kao jedan od najatraktivnijih maštovitih i pionirskih brendova, mijenjajući pravila igre, postavljajući kultni sportski program s inovativnim proizvodima…

Nova kolekcija nastala je promišljanjem o potrebama današnjih potrošača i sportaša, vješto povezujući fitness i modu, stvarajući dizajn kojeg će svatko zavoljet.

Pored Victorie i O’Neala, zabavi su nazočili David, Brooklyn, Romeo i Cruz Beckham te Eva Longoria, Simon Fuller, Rachel Zoe, Louise Roe, Anthony Mandler i Denise Vasi.

Za glazbeni ugođaj bili su zaduženi Salt N Peppa i DJ Spinderella, puštajući klasike 90-ih godina.

Komentiraj