Luka Stanzl/PIXSELL

VESNA ŠKULIĆ NAJNOVIJA KANDIDATKINJA ZA PREDSJEDNICU SDP-A “Pokazat ću da socijaldemokracija ima ljudsko lice”

Prije nekoliko dana Vesna Škulić otkrila je kako razmišlja o kandidaturi za mjesto predsjednice SDP-a, a danas je preko Facebooka i potvrdila da će se kandidirati.

“Znam da mogu i zato sam odlučila; kandidirat ću se za predsjednicu SDP-a Hrvatske i pokazati kako socijaldemokracija ima ljudsko lice”, napisala je Škulić na Facebooku. “Sretan je onaj koji ima dovoljno ponosa da nikada ne govori o sebi, koji se boji onih što ga slušaju i koji ne dovodi u pitanje svoju vjerodostojnost ohološću drugih”, zaključila je.

U nedjelju je i za N1 televiziju potvrdila svoju kandidaturu odlučno poručivši: “Ja sam buduća predsjednica SDP-a”. “Kandidirat ću se jer mislim da je potrebno neke stvari u stranci mijenjati. Ne mislim pri tome da će netko uzeti metlu pa će se mesti, ali činjenica je da smo došli do plafona gdje se više ne može. Skrenuli smo s puta koji više nije baš socijaldemokratski”, dodala je.

Škulić je, inače, bila prva saborska zastupnica s invaliditetom, a sada je i prva žena koja se kandidira za mjesto predsjednice SDP-a.

Komentiraj