Vesna Škare Ožbolt: “Filipović me iznenadio žestinom kojom ide u transparentnost”

Nezavisna kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba Vesna Škare Ožbolt u srijedu je za N1 prokomentirala rezultate istraživanja o lokalnim izborima, prema kojima je na trećem mjestu s potporom 10,1 posto birača. Kaže da je zadovoljna rezultatima.

“Drago mi je da me građani prepoznaju ne kao stranački osobu, nego kao osobu koja kad nešto obeća, to će i napraviti i to me veseli”, rekla je Vesna Škare Ožbolt i potom komentirala kandidata HDZ-a Davora Filipovića, koji u istoj anketi ima tek tri posto više od nje, “Kandidat Filipović je zajedno s kandidatiknjom Jelenom Pavičić Vukičević dva kandidata postojećeg stanja, grad je devastran, na štakama, u krizi, to su kandidati koji predstavljaju staro stanje, ja sam ljuta na to stanje i želim ga promijeniti”, istaknula je.

Vesna Škare Ožbolt istaknula je da ju je Filipović iznenadio žestinom kojom ide u transparentnost. To, poručuje, ne može biti. “Doista, u odnosu na njega ja imam puno manju vidljivost u medijima, imam manju vidljivost u medijima u odnosu na sve druge kandidate. Ja ću naći načina kako da dođem do svih svojih birača. Iza mene ne stoje direktori javnih poduzeća. Vrlo sam transparentna, vrlo sam odlučna promijeniti ovaj grad”, rekla je.

Zaključila je da će se potruditi da gradska politika više ne bude ‘prljava, netransparentna’. “Neće više biti kumova, nikakvih malverzacija. Nemam nikakvih tereta, nikakvih uhljeba iza sebe”, rekla je.

Komentiraj