Veselin Vujović ponovno na klupi PPD Zagreba

Nakon niza loših rezultata smijenjen je trener PPD Zagreba, Slovenac Branko Tamše. U Zagreb se ponovno vratio Veselin Vujović, koji je rukometaše PPD-a vodio od 2014. do 2016. godine.

Direktor kluba Vedran Šupuković kazao je na konferenciji za novinare kako su trzavice s Tamšeom započele već na pripremama. “Mi smo mali jednu viziju, on je imao drugu. Naša predstava u drugom poluvremenu u Ligi prvaka u Danskoj bila je sramotna. Bilo koji i gori epitet da nam se prišije za taj nastup ne bi bio nezaslužen” rekao je.

O Vujoviću je rekao kako je poznato igračko i trenersko ime. “Smatramo da je on jedini čovjek koji može ovu momčad izvući iz sivila. On je tu domaći, polučio je najbolje rezultate PPD-a u zadnjih 10 godina. Nećemo pred njega stavljati nikakve imperative u ovom trenutku, za nama je ipak vrlo neugodno razdoblje”, poručio je.

Novinarima se obratio i Vujović. “Nisam htio imati klub do Nove godine, do Europskog prvenstva, ali kada se Zagreb javio… Lako smo se dogovorili. Pružili su mi ruku u teškim trenucima i to se pamti. Smatram da imamo realne šanse da prođemo dalje u Ligi prvaka. Nitko kod nas u Areni neće biti favorit, to je moja logika i to ću usaditi igračima”, naglasio je trener.

Kazao je i kako njemu ljudi iz kluba ne trebaju postavljati cljeve, već on sam sebi uvijek postavlja one najveće. “orat ćemo puno trčati u oba pravca. Način na koji se gubi je isto jako bitan. Moramo biti realni, ali ja često ne želim biti realan. OK, možda smo slabiji od nekih renomiranih europskih ekipa, ali ja uvijek idem na pobjedu. Nikakvi časni porazi me ne zanimaju. Smatram da će dvorana u Zadru protiv Barcelone biti ispunjena. Bilo bi nevjerojatno da ih tamo srušimo”, istaknuo je.

Komentiraj