facebook.com

Glazbeni piknik u omiljenom gradskom parku

Zelena oaza u središtu grada, vrhunski gastro užitak te sjajna atmosfera za koju će se pobrinuti poznati glazbenici, znak je da počinje najbolje druženje na otvorenom – Staropramen piknik.

Novi susret na poznatoj lokaciji dvorišta Likovne akademije održava se od 17. do 26. svibnja, uz čarobnu scenografiju i akustične koncerte. Svake će večeri posjetitelje zabavljati poznata lica naše glazbene scene dok će popodnevni sati biti rezervirani za mlade glazbenike, koji će u akustičnoj verziji izvoditi popularne covere.

U petak 17. svibnja, prvog dana piknika, na rasporedu je koncert ‘Ljetnog kina’. Vikend je rezerviran za omiljene pjevače Sašu Lozara i Nikolu Marjanovića, koji će svojim vrhunskim izvedbama učiniti događanje još posebnijim. Početak tjedna od 20. svibnja najbolje je krenuti u afterwork varijantu uz nastup talentirane Zsa Zse, a uslijedit će nastupi popularne Luce, Dine Jelušića, Matije Cveka, Damira Kedže, Vlahe Arbulića i Nike Turković.

Već dobro poznata tradicija Staropramen piknika poznata je po ugodnom druženju i kao savršeno mjesto za bijeg nakon posla i obaveza. Ove će godine sve obožavatelje posebno obradovati vijest da piknik traje čak deset dana uzastopno, radnim danom od 15 sati do ponoći, dok vikendima druženje počinje već u podne.

Komentiraj