techgarden.hr

Vertikalni zeleni vrtovi od sada i u Republici Hrvatskoj

Mnogi ljudi danas tvrde kako su umorni od sivila gradskih blokova i hladnih arhitektonskih ploha u svakodnevnom urbanom kaosu te kako bi voljeli živjeti i raditi u okruženju koje će ih osvježiti, smiriti, misaono poticati i uljepšati svakodnevnicu u okruženju u kojemu provode većinu svog vremena.

Priroda nevjerojatno utječe na mentalno zdravlje, smanjuje depresiju, ima snažan utjecaj na socijalno raspoloženje, smiruje, podiže energiju i općenito nas oslobađa od stresa. Naš svakodnevni raspored često nam ne daje nikakvu mogućnost dodira s prirodom, no zahvaljujući tvrtki Tech Garden, sada se biljkama i zelenilom može popunili i ‘oživjeti’ svaka suhoparna praznina modernih prostora i stvoriti vlastita zelena oaza.

Na ovaj način, interijere mogu krasiti stabilizirani zeleni zidovi od mahovine i cvijeća, mala i velika stabla, bonsai stabalca, kugle od mahovine – bez zalijevanja, podrezivanja, sunca, tla i drugog načina brige. To je moguće zahvaljujući novoj tehnologiji stabilizacije, kojom biljke zadržavaju svoju fleksibilnost i prirodnu svježinu bez potrebe daljnjeg održavanja; ne trebaju zalijevanje, svjetlo ili prehranu dugi niz godina, a instalirati se mogu u najmračnijim i klimatiziranim dijelovima interijera bez straha da će uvenuti.

Stabilizirane biljke su sto posto prirodne, a stabilizacija je jedinstven proces, potpuno ekološki.

restoran

valovi-od-lisaja-2

techgarden-hr-3

techgarden-hr

techgarden-hr-2

zid-suma1

salon-namjestaja

Komentiraj