Komedija “MetODA za brak” nezavisnog kazališta Hit teatar, koja već dvije godine zabavlja publiku diljem Hrvatske, imat će u petak 18. siječnja na daskama zagrebačkog kazališta Vidre svoju jubilarnu stotu izvedbu.

Kako se ističe u najavi, riječ je o lucidnoj i inteligentnoj komediji koja gledatelje na duhovit i originalan način vodi kroz sve korake poznate metode za brak, otkrivajući pritom stvari koje nisu željeli otkriti…

“Što žene misle, što muškarci žele, kako riješiti bračne probleme i pritom se odlično zabaviti?”, stoji u najavi.

Da je smijeh najbolji lijek, još jednom pokazat će uigrani komičarski trojac, popularni Zuhra kao gospodin Mikić, koji se zbog bračnih (ne)prilika našao između dvije vatre, svoje supruge u ulozi Mateje Elezović-Brdar i opasne ‘doktorice za brak’, Petre Težak, koja vodi zanimljive seanse za brakolomce.

Uz zarazan humor i mnoštvo prepoznatljivih situacija iz muških-ženskih odnosa, 70-minutna predstava otkriva je li brak uistinu mrak, a ulaznice za ovu posebnu izvedbu koja će se ‘zasladiti’ i slavljeničkom tortom, mogu se rezervirati na blagajni ili internetskoj stranici kazališta Vidra, piše u najavi predstave.

Komentiraj