Mladi poduzetnik Ivan Mrvoš (20), izumitelj pametne klupe koju pokreće solarna ploča, na kojoj se mogu puniti pametni telefoni i tableti, prije dva tjedna potpisao je ugovor vrijedan oko 40 milijuna kuna, objavio je sam Mrvoš na svom Facebook profilu.

Tvrtka Include, osnovana prije dvije godine, bavi se izradom novih inovativnih proizvoda, a trenutno najpoznatiji projekt je pametna klupa. Također je prva europska tvrtka koja se bavi proizvodnjom e-namještaja.

“Danas i službeno mogu objavit da je prije dva tjedna potpisan ugovor o distribuciji Steora pametnih klupa između tvrtke Include i australske tvrtke Mtk Renewable Energy Investment. Radi se o ukupno 2700 pametnih klupa u vremenskom razdoblju od pet godina, a vrijednost ugovora je približno 40 milijuna kuna. Ovo je rezultati danonoćnog rada i odricanja 20 mladih ljudi koji su dali 100% sebe za ovu tvrtku, koji su nekim danima radili i po 24 sata u komadu za 0 kn bounsa i koji su ostali tu bez obzira na to šta su im drugi govorili da ovo nikada neće postat veliki projekt. Ponosan sam da imam mogućnost radit s ovim ljudima svaki dan. Moram zahvaliti i generalnom konzulu u Australiji, g. Dubravku Belaviću koji je u manje od tjedan dana pronaša partnera kakvog smo trebali. Po svemu sudeći ovo neće biti jedini takav ugovor ove godine, već sljedeći tjedan šaljemo prve probne klupe u Katar, SAD i Švicarsku. Stay tuned!”, napisao je Mrvoš na Facebooku.

Danas i službeno mogu objavit da je prije dva tjedna potpisan ugovor o distribuciji Steora pametnih klupa između tvrtke…

Posted by Ivan Mrvoš on Thursday, July 14, 2016

Komentiraj