Grgur Zucko/PIXSELL

VELIKE GUŽVE Dva sata se čeka na prijelaz granice kod Metkovića

Velike su gužve na graničnim prijelazima kod Metkovića i Dubrovnika na ulazu iz Bosne i Hercegovine gdje se na prijelaz granice čeka oko 2 sata pa se vozače poziva na korištenje alternativnih graničnih prijelaza, priopćeno je iz Granične policije BiH.

Na graničnom prijelazu u Doljanima kod Metkovića kilometarska je kolona i seže skoro do Čapljine s bosanskohercegovačke strane. Istodobno na ulaz u BiH na tome graničnom prijelazu se čeka oko sat vremena.

Identično je stanje i na granici Gabelja Polje kod Metkovića koja je ovoga ljeta privremeno otvorena za međunarodni promet. Policija poziva vozače da koriste druge granične prijelaze u blizini u Bijači, Staroj Bijači, Orahu i Crvenom Grmu u ljubuškoj općini.

 

  • Dva sata se čeka na prijelaz i na graničnome prijelazu Ivanica na izlazu iz BiH prema Dubrovniku. Zamjenski granični prijelaz za dolazak na dubrovačko primorje je u Čepikućama nadomak Slanog.

 

I na drugim graničnim prijelazima u Orahovlju i Velikoj Kladuši na prijelaz granice u oba smjera čeka se oko 30 minuta, a oko 40 minuta čeka se na graničnom prijelazu Kamenskom na izlazu iz BiH, kao i na graničnom prijelazu Bosanska Gradiška na ulazu u BiH.

Komentiraj