VELIKA POMIRBA KARAMARKA I MILINOVIĆA Lički team building Tomislava Karamarka

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko prošlu je subotu, usprkos tome što je Liku zatrpao snijeg, proveo u Gospiću, gdje se susreo s bivšim ministrom zdravstva Darkom Milinovićem. Karamarko i Milinović navodno nisu u dobrim odnosima još od izbora za predsjednika HDZ-a kad je jedan od Karamarkovih suparnika bio upravo Milinović.

[quote_box_center]

  • Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko prošlu je subotu proveo u Gospiću gdje se susreo s bivšim ministrom zdravstva Darkom Milinovićem
  • Njih dvojica navodno nisu u dobrim odnosima još od izbora za predsjednika HDZ-a
  • Tada je jedan od Karamarkovih suparnika bio upravo Milinović

[/quote_box_center]

Baš je zbog toga susret Karamarka i Milinovića bio glavna vijest u Ličko-senjskoj županiji. Svi lokalni portali objavili su vijest o druženju Karamarka i Milinovića, a saznalo se i da je društvo završilo u konobi na večeri koja je potrajala dugo u noć. Prema informacijama koje kruže Gospićem, društvo se dobro zabavilo te se popila i koja čašica više nego što je uobičajeno. Dan kasnije su Gospićem kružile šale da su neki od sudionika sastanka bili razočarani Tomislavom Karamarkom jer “nije uspio popiti ni gajbu piva”. Karamarko je, nakon što ga je Milinović prije nekoliko godina dobro iskritizirao u utrci za predsjednika HDZ-a, očito prešao preko svega i uz kiseli kupus, rasol i tamburaše bivšem ministru zdravstva i najpoznatijem ličkom ginekologu sve oprostio. Tajanstvena večera u subotnjoj pravoj zimskoj noći okupila je u Gospiću mnoge poznate osobe. Neslužbeno se tvrdi da je inicijator večere bio poznati Ličanin, bivši premijer Nikica Valentić, Milinovićev rođak koji je prema pričama sudionika te večere bio posrednik da se Karamarko i Milinović trajno pomire.

Untitled-1 1
Karamarko: “Došao sam na poziv mog prijatelja Milinovića”Foto: Nacional

Osim Karamarka, Milinovića i Valentića na večeri su bili i Karamarkov bliski suradnik Martin Pastuović, Mladen Vedriš, Duško Grabovac, Tomo Horvatinčić te niz lokalnih HDZ-ovaca poput ličko-senjskog župana Milana Kolića, dožupana Sanjina Rukavine i gradonačelnika Gospića Petra Krmpotića, koji je zbog važne večere propustio otvoriti gospićki Festival snjegovića. Da se Karamarko dobro proveo u Gospiću, potvrđuje i njegova izjava za lokalni portal Lika-online.
“Došao sam na poziv svog prijatelja Dade, ali, naravno, nas dvojica ćemo malo proanalizirati političku scenu u Hrvatskoj i pripremu za iduće parlamentarne izbore. Ovo je prekrasno društvo, moji prijatelji i hvala Dadi što me pozvao!”, rekao je predsjednik HDZ-a.

Komentiraj