Tino Juric/PIXSELL

VELIKA POBJEDA Sandra Perković slavila i u New Yorku

[quote_box_center]

  • Sandra Perković je pobjednički hitac od 68.44 metra bacila u prvoj seriji
  • “Žao mi je što nisam opet oborila rekord mitinga, nedostajala su mi četiri centimetra. Sve je u redu i sa pripremama za Svjetsko prvenstvo”, rekla je atletičarka

[/quote_box_center]

Hrvatska sportašica Sandra Perković nastavila je s nizom uspjeha u disku na Dijamantnom ligi pobijedivši na mitingu u New Yorku s hicem od 68.44 metra.

Perković je pobjednički hitac bacila u prvoj seriji, a u New Yorku je još imala 66.34 i 64.40 metara, uz tri nevažeća hica. Hitac od 68.44 metra samo je četiri centimetra slabiji od rekorda mitinga s kojim je Sandra slavila prije dvije godine. Perković ove sezone ima najbolji hitac u svijetu (70.08) postavljen 8. ožujka u Splitu, a u poretku Dijamantne lige nepobjediva Zagrepčanka ima maskimalnih 16 bodova i praktički je osigurala naslov pobjednice u disku tri natjecanja prije kraja.

“Zadovoljna sam pobjedom i rezultatom, jer sam jako umorna s obzirom da mi je ovo treće natjecanje u sedam dana. Žao mi je što nisam opet oborila rekord mitinga, nedostajala su mi četiri centimetra. Sve je u redu i sa pripremama za Svjetsko prvenstvo“, rekla je Perković.

Drugo mjesto osvojila je Kubanka Jaimi Perez (65.86), a treće Francuskinja Melina Robert Michon (62.77).

Komentiraj

Source:V.T./Hina