Velikogorički vatrogasac preminuo uslijed teških ozljeda u gašenju požara

U požaru koji je u poslijepodnevnim satima buknuo u Velikoj Gorici poginuo je vatrogasac, javlja N1.

Mladi vatrogasac velikogoričke Javne vatrogasne postrojbe preminuo je u subotu oko 19 sati na KBC-u Zagreb gdje je dovezen nakon što je teško ozlijeđen u gašenju požara na obiteljskoj kući u Ulici Mate Lovraka u Velikoj Gorici, doznaje Hina iz Policijske uprave zagrebačke.

”Bio je to veliki požar u jednoj kući, dogodila se i eksplozija. Poginuo je vatrogasac. Koliko znam nije bilo drugih ozlijeđenih”,  kazao je vatrogasni zapovjednik Borislav Turan.

Iz zagrebačke policije potvrdili su kako je vatrogasac teško ozlijeđen tijekom gašenja požara na obiteljskoj kući, nakon čega je hospitaliziran u KBC-u Zagreb gdje je podlegao ozljedama.

Dodali su da će se okolnosti njegove smrti utvrditi očevidom te kako je još jednom vatrogascu koji je sudjelovao u intervenciji pružena liječnička pomoć u istoj bolnici.

Požar je izbio u subotu u obiteljskoj kući u Ulici Mate Lovraka u Velikoj Gorici, a zapovjednik velikogoričke Javne vatrogasne postrojbe Borislav Turan izjavio je Hini kako vatrogasci koji su bili na intervenciji nisu vidjeli u kojim je okolnostima nastradao njihov kolega.

Danas je hrvatsko vatrogastvo zamotano u Crno…😥😪Ivan Galeković pripadnik Javne vatrogasne postrojbe iz Velike Gorice…

Posted by Vatrogasci – Oni su naši Heroji on Saturday, July 20, 2019

Komentiraj