Večeras zadnje sučeljavanje Plenkovića i Bernardića, teme vezane uz probleme građana

Završno sučeljavanje čelnika najvećih stranaka, predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića i predsjednika SDP-a, lidera Restart koalicije Davora Bernardića, bit će večeras na Novoj TV u 20.30, samo nekoliko sati prije početka izborne šutnje.

Bernardić i Plenković imaju zadnju priliku obratiti se građanima i pokušati ih uvjeriti zašto bi baš njima trebali dati svoj glas. Ovo sučeljavanje je biračima, posebno onima neodlučnima, prilika da čuju o temama koje su im važne za svakodnevni život i dobiju ključne informacije na temelju kojih bi mogli donijeti izbornu odluku, navodi se u priopćenju Nove TV.

Poručuju da će pitanja biti će provokativna i drugačija, a cilj je da šefovi dviju najvećih stranaka daju odgovore koji su iznimno važni za građane.

Pitanja vezana uz stvarne probleme građana

„Želimo dobiti odgovore na pitanja koja se tiču najvećih problema ove zemlje“, potvrđuje i Mislav Bago.

„Ideologija dijeli političare, ali u odgovorima na pitanja važna za svakodnevni život i budućnost građana trebaju biti jasni što bi i kako napravili. Ovog petka oni jednostavno moraju prodrijeti do onih birača koji još nisu odlučili kome dati glas. Ukoliko iz sučeljavanja žele izaći kao pobjednik, moraju biti smireni i jasni u porukama, ali sva dosadašnja iskustva govore da to ne mogu izdržati. Uz to, televizija je kao medij čudo – ona sve razotkrije.“

Debata je zadana, a obojica suparnika imat će po minutu za svaki odgovor i 30 sekundi za repliku. Po potrebi, ako dođe do rasprave, omogućit će im se i replika na repliku u istom trajanju. Predviđeno trajanje sučeljavanja je dva sata.

Komentiraj