Već tjedan dana traju napadi na ljude u Osijeku, osumnjičena tri maloljetnika

Osječko-baranjska policija otkrila je još tri počinitelja jednog od nekoliko fizičkih napada koji su se posljednjih dana dogodili na osječkim ulicama, a ovoga puta riječ je o maloljetnim počiniteljima, izvijestila je danas policija.

“Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da su tri maloljetnika u utorak, 18. listopada, oko 12:30 u Vukovarskoj ulici u Osijeku srušili na tlo i fizički napali 17-godišnjaka počinivši tako kaznena djela nanošenja tjelesne ozljede i nasilničkog ponašanja”, navode iz PU osječko-baranjske.

Pojačane ophodnje u gradu

Protiv maloljetnih napadača slijedi posebno izvješće nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu za mladež, dodaje se.

Policija je u subotu priopćila kako je uhitila 25-godišnjaka, koji je u petak sudjelovao u napadu i teškom ozljeđivanju 20-godišnjaka, na križanju Svačićeve i Frankopanske ulice u Osijeku, dok se za 24-godišnjim napadačem traga.

Nakon nekoliko dojava o fizičkim napadima koji su se posljednjih dana dogodili na osječkim ulicama Policijska uprava osječko-baranjska u petak je izvijestila da su zbog prijavljenih događaja pojačane ophodnje u cijelom gradu.

Komentiraj