HINA/ Tomislav PAVLEK

“Vatreni” trenirali, domaći navijači bacali petarde

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je u subotu na stadionu Georgios Karaiskakis u Pireju posljednji trening uoči uzvratne utakmice dodatnih kvalifikacija za SP protiv Grčke.

Trening je kao što je i uobičajeno prvih 15 minuta bio otvoren za medije.

Nakon što je propustio prvu utakmicu zbog ozljede, Mario Mandžukić je trenirao zajedno s ekipom i po svemu sudeći u nedjelju će biti spreman za nastup. Spreman bi trebao biti i Nikola Kalinić koji je uprvom susretu dobio nezgodan udarac. Ostali naši igrači nemaju nikakvih zdravstvenih tegoba i jedva čekaju sutrašnju ‘utakmicu istine’.

Zanimljivo, tijekom treninga su se izvan stadiona čule tri, četiri detonacije, a prema prvim informacijama navijači Olympiacosa su bacili petarde i “topovski udar”.

Grčki novinari tvrde kako su to bili pripadnici ultras skupine Gate 7 koji su prosvjedovali što se utakmica igra na stadionu Olympiacosa.

U posljednje vrijeme čelnici Grčkog nogometnog saveza nisu u dobrim odnosima s vodstvom najtrofejnijeg grčkog kluba i najžešći navijači pirejskog kluba nisu željeli da reprezentacija ugosti Hrvatsku na Karaiskakisu.

Premda je za utakmicu prodano više od 28,000 ulaznica, mediji navode kako se na tribinama neće okupiti više od 15,000 navijača.

Komentiraj