Hrvatska nogometna reprezentacija u ponedjeljak je otputovala u Rusiju, gdje u četvrtak počinje Svjetsko prvenstvo. Prvu utakmicu ‘Vatreni’ igraju u subotu, protiv Nigerije.

“Mi smo svjesni kolika su očekivanja i s koliko nade cijela Hrvatska čeka Svjetsko prvenstvo. Protiv Brazila smo pokazali da možemo biti al pari s najboljom reprezentacijom na svijetu. Protiv dobrog Senegala smo pobijedili iako nije bila najbolja utakmica s naše strane”, rekao je izbornik Zlatko Dalić uoči leta za Rusiju.

Kazao je kako ima dosta razloga za optimizam i da se imaju ptavo nadati dobrim rezultatima u Rusiji. “Imamo jako kvalitetnu reprezentaciju, ali trebat će nam i malo sreće. No sreću trebamo i zaslužiti, trebamo biti hrabri”, poručio je Dalić, kako prenosi Dnevnik.hr.

“Svi skupa, počevši od mene, moramo tamo staviti Hrvatsku ispred svih. Bez nekih svojih osobnih ambicija, bez ega. Onda možeš očekivati dobar rezultat, mislim da smo za to spremni”, rekao je Dalić i dodao da je prvi i osnovni cilj proći skupinu. “Moramo izabrati ono najbolje za Nigeriju. To je najvažnija utakmica. Dat ću priliku najboljima. Ni mladima ni starima nego najboljima za Nigeriju. Senegal nam je sve pokazao”, poručio je.

Komentiraj