Vatrene uoči utakmice s Azerbajdžanom ‘pokosila’ viroza

Hrvatska nogometna reprezentacija u samo tri dana pokazala je dva suprotna lica. ‘Vatreni’ su protutnjali Trnavom, slavivši protiv Slovačke s 4:0, potom tri dana kasnije, u Bakuu su protiv Azerbajdžana osvojili samo jedan bod, uz ogroman pad u igri, iako je igrala identična ekipa kao protiv Slovačke.

Ipak, razlog loše predstave u remiju 1:1 mogao bi ležati u tome da je osam igrača, od koji je sedam igralo u početnoj postavi, zahvatila viroza. Radi se o virozi koja traje 24 sata, izaziva visoku temperaturu i iscrpljuje organizam, prenose Sportske novosti.

“Pomogli smo im koliko je bilo moguće. Čak sam prije utakmice upozorio suca Schärera, on je znao da nije isključeno da netko mora za vrijeme igre izaći s terena i odjuriti na WC. Kazao sam mu to da ne bi bio iznenađen i davao kazne”, rekao je liječnik ‘Vatrenih’ Zoran Bahtijarević.

“Činjenica da izbornik Zlatko Dalić nije riječ rekao o virozi i temperaturi koja je uzela dobar dio snage igračima još jednom pokazuje koliko je veliki trener i ponizan čovjek koji ne traži alibije”, zaključio je.

Komentiraj