FOTO: EY Hrvatska

Hrvatski ured konzultantsko-revizorke tvrtke Ernst & Young imenovao je Vasila Mileva za voditelja Odjela neizravnih poreza.

Vasil Milev dolazi u porezni odjel EY-a iz Londona gdje je zadnje dvije godine, u tvrtki iz “velike četvorke“, bio dio tima specijaliziranog za porez na dodanu vrijednost za bankarski sektor i industriju osiguranja.

Karijeru je započeo 2011. godine kao asistent za poreze u EY-u Bugarska gdje je kroz rad na brojnim domaćim i inozemnim projektima stekao bogato iskustvo iz područja poreza. Ima diplomu međunarodnog i europskog poreznog prava, uz specijalizaciju iz područja poreza na dodanu vrijednost, sa Sveučilištu u Lundu u Švedskoj, gdje su mu mentori bili su prof. Ben Terra i izv. prof. Oskar Henkow, cijenjeni akademici i stručnjaci iz područja PDV-a.

“Veseli me što sam se pridružio poreznom timu u EY-u u Hrvatskoj, najnovijoj zemlji članici Europske unije. Vjerujem da ću svojim znanjem i iskustvom, koje sam stekao radom u nekoliko zemalja Europske unije, pomoći u stvaranju dodatnih prilika za domaće i internacionalne klijente s kojima surađuje lokalni EY tim“, rekao je Vasil Milev.

Komentiraj