Nastavljaju se tenzije u Živom zidu. Nakon što je na Facebooku Živog zida objavljeno kako Mihaelu Vargu i njenog partnera Hrvoja Runtića ‘u životu pokreće samo novac’ i da su ‘prijetvorni ljudi’, nije trebalo dugo čekati na reakciju Varge.

Ona je na svom Facebooku napisala kako stvari koje Živi zid objavljuje o njoj i Runtioču ‘graniče s ludilom’. “Dragi ljudi, očekujte čuti o meni najgore stvari, do te mjere da to graniči s ludilom. Sada se istina mora sakriti, pa će se udarati iz svih raspoloživih sredstava. Jaka sam ja, prošla sam svašta u životu. Hrvoje govori istinu, a ja stojim uz njega, makar se nebo rušilo na nas”, napisala je Varga.

Nekoliko sati kasnije objavila je novi status: “Ljudi koji pozivaju na javni linč mene i objavljuju moj jmbg, iznova rade kaznena djela. Slobodno me linčujte, ma odvedite me na lomaču i zapalite, pjevajte dok gorim. To neće promijeniti baš ništa. Ja vas se ne bojim, a vi se bojite istine. Vrlo je jednostavno”, napisala je.

Podsjetimo, Runtić je u subotu optužio stranačko vodstvo da su ga pokušali podmititi nakon što je u stožeru stranke slučajno vidio žute kuverte s novcem donatora kojih nema na njihovom službenom popisu.

“Krivo su me procijenili. Vidio sam, pukim slučajem, ono što nisam trebao – kako pod okriljem noći u stožer Živog zida stižu žute kuverte s novcem donatora kojih nema na službenom popisu. Da me ‘neutraliziraju’ poslali su mi profesora Ivana Lovrinovića i PR-ovca iz njihove stranke Promijenimo Hrvatsku koji se predstavio kao Nikša, prezime mu nisam zapamtio, da mi održe predavanje o važnosti treće opcije koju ne bih smio ugroziti. Nikša mi je dao ponudu koja se valjda ne odbija: ‘Na kraju kampanje dobit ćeš 100.000 kuna nagrade, a do tada petsto eura tjedno da imaš za troškove’”, ustvrdio je Runtić za Jutarnji list.

Komentiraj