Varga u DORH-u: “Loše se osjećam, pao sam s krova”

Davor Javorovic/PIXSELL

Franjo Varga, jedan od optuženika u aferi SMS, odlučio je progovoriti o lažnim SMS porukama te je zbog toga zatražio sastanak u Državnom odvjetništvu. Taj sastanak, potvrdio je glavni državni odvjetnik Dražen Jelenić za N1, bit će održan danas.

“Zatražili smo, moj odvjetnik i ja, sastanak u Državnom odvjetništvu, kako bih im rekao tko mi je dao SMS-ove za koje me se tereti. Razgovarali smo o tome s tužiteljem Svenom Miškovićem, pristao je i rekao kako će nas nazvati i javiti kada da dođemo na razgovor, bit će to idući tjedan. Reći ću sve nakon tog ispitivanja”, kazao je prošlog tjedna Franjo Varga.

On je, podsjetimo zajedno s Blažem Curićem, kumom Milijana Brkića, optužen u aferi SMS.

“Naravno da će kolege vidjeti o čemu je riječ i što bi to gospodin Varga podijelio s DORH-om. I ranije je DORH reagirao na njegove zamolbe, ispitivan je dosad četiri ili pet puta. Danas će opet biti ispitan”, rekao je u ponedjeljak Jelenić za N1.

28.09.2018., Zagreb – U povodu Dana policije i blagdana svetoga Mihovila u KD Vatroslav Lisinski odrzana svecana akademija. Drazen Jelenic
Photo: Igor Soban/PIXSELL

“Loše se osjećam, pao sam s krova”

Franjo Varga u podne je stigao u osječko odvjetništvo, ali ne da da iskaz, piše Večernji. Došao je u trenirci i šepajući. “Loše se osjećam, pao sam s krova”, objasnio je. Dodao je da nije došao dati iskaz već po svoju opremu.

Njegov odvjetnik Mario Poljak rekao je za Večernji list da je kasno dobio obavijest o sastanku pa nije stigao doći iz Zagreba. Pretpostavlja se da ipak danas od ispitivanja neće biti ništa.

Komentiraj