Vanđelić odgovorio Ćoriću i HDZ-u: “Dajte si sredite vrh stranke da vas nije sram. Ako niste shvatili, ovo je tek početak”

Bivši predsjednik Nadzornog odbora Ine Damir Vanđelić komentirao je na Facebooku izjavu bivšeg ministra gospodarstva i održaivog razvoja Tomislava Ćorića, koji je rekao da je Vanđelić vrlo kreativan u iznošenju alternativnih činjenica te da mu je naknada bila dovoljan motiv da šuti.

“Dodajmo na ove izjave da se čini da je naknada od 30.000 kn Vanđeliću bila dovoljan motiv da šuti dok je obnašao dužnost predsjednik NO-a Ine, a sad ‘kreativno’ konfabulira kada to više nije”, citirali su Ćorića iz HDZ-a u objavi na Facebooku.

Vaneđelić im je u komentarima odgovorio: “Oko ovih 30.000 kn koji su kakti dovoljni da ja šutim…sugeriram mali eksperiment – moj IBAN znate pa počnite plaćati 30.000 kn pa vidite da li šutim?

Ako ne upali od prve, dignite cifru, ali nemojte zloupotrebljavati vlast, na to jako loše reagiram jer se sjetim poginulih suboraca i izgubljenog zdravlja za ovu zemlju dok ste vi učili francuski.

I nemojte Ćorića pitati za njegov doprinos HNB-u gdje radi valjda za 100.000 kn (on moju plaću otkriva, a ja njegovu neznam tocčno), putovanja, auto … dok puno bolji članovi vaše stranke čmrlje u zapečku.

Čast i pozdrav poštenim HDZ-ovcima i samo da znate da kad mi je Ćorić govorio da ne ulazim u Domovinski pokret 26. srpnja 2021. Ćoriću sam rekao da je to protuzakonito kaj traži i da sam uzeo pristupnicu HDZ-a čisto da da vidim kaj bu bilo … skoro je pao sa stolice.

Dajte si sredite vrh stranke da vas nije sram. Ako niste shvatili, ovo je tek početak”.

Screenshot/Facebook

Komentiraj