VAN GAAL PRIZNAO “I ja sam se na nekim utakmicama Uniteda jako dosađivao”

EPA/PETER POWELL

Trener Manchester Uniteda dijelom se složio s izjavom Paula Scholesa poručivši kako je tijekom nekih ovosezonskih utakmica ‘Crvenih vragova’ i njemu bilo jako dosadno.

“U nekim sam utakmicama uživao. Ali, na nekima sam se dosađivao ili bio jako ljut jer nismo probili protivničku obranu. Ali, to je nogomet”, kaže nizozemski trener. Van Gaalova momčad na poluvremenu FA kup utakmice u subotu izviždana je, a tisuće ljudi otišlo je sa stadiona i prije posljednjeg sučevog zvižduka. Van Gaal je situaciju pojasnio: “Možda su otišli jer nismo dali gol, a možda i da izbjegnu gužvu u prometu”. United je na kraju slavio sa 1:0, pogotkom Waynea Rooneyja sa bijele točke.

Van Gaalu zamjeraju i što se ne dere dovoljno na svoje igrače tijekom utakmice, a Nizozemac je odbio bilo kakve usporedbe s legendarnim trenerom Alexom Fergusonom. “Kao što znate, ja nisam Sir Alex. Svatko je drugačiji, a ja ne vjerujem u vikanje s ruba igrališta. Vjerujem u komunikaciju tijekom tjedna, tijekom priprema i vjerujem u svoje igrače koji moraju na terenu realizirati dogovoreno”, poručio je.

United večeras od 20:45 gostuje kod Newcastlea.

[fbcomments width="100%" count="off" num="9" countmsg=""]