VAN GAAL NAKON PORAZA “Bilo je sudačkih pogrešaka, ali činjenice dokazuju da smo bolji nego lani”

EPA/HANNAH MCKAY

Menadžer Manchester Uniteda Louis van Gaal sinoć je neslavno završio svoju epizodu u ovogodišnjoj Ligi prvaka, ali je nakon utakmice odlučno pručio kako ‘činjenice’ dokazuju da je Manchester bolja momčad nego prošle godine.

To poboljšanje van Gaal vidi u kvalificiranju u Ligu prvaka, prolasku dalje u Capital One kupu i četvrtom mjestu u Premiershipu. “Ipak, nemam opravdanja. Ispali smo iz Lige prvaka. Razočaran sam”, rekao je.

Uoči utakmice s Wolfsburgom, očekivanja navijača ‘Crvenih vragova’ bila su visoka. “Ova je skupina bila neizvjesna, i uopće se ne slažem s komentatorima koji govore da smo imali vrlo laku grupu”, poručio je nizozemski trener.

“Bila je to luda utakmica. Inače ne dajemo puno golova, ali sada smo u gostima dali dva. Možda i tri, ali jedan je poništen”, pojašnjava misleći na poništeni gol Lingarda. Dodao je kako je United oštećen još u prvom kolu protiv PSV-a, a sudac je Manchester oštetio i u utorak, smatra van Gaal.. “Problem je u tome što smo primili dva gola samo nekoliko minuta nakon što smo ga sami dali. To je vrlo teško shvatiti jer se inače jako dobro branimo”, zaključio je.

[fbcomments width="100%" count="off" num="9" countmsg=""]