facebook.com

CineLady večer za sve romantičarke

S prvim danima veljače parovi polako kreću planirati kako provesti Dan zaljubljenih. Neki se odluče za romantičnu večeru, neki taj dan provedu u toplini svog doma, neki otputuju, a neki se odluče na izlazak u kino.

Nova CineLady projekcija ove godine ‘pada’ baš na Valentinovo, a budući je ovako prigodan datum CineStar je za svoje vjerne posjetiteljice organizirao Valentinovo specijal uz dva filma: ‘Zelena knjiga: Vodič za život’ te francuska komedija ‘Sve je to zbog ljubavi’.

Pozovite mamu, sestru, baku ili prijateljice na ženski izlazak i zajedno s kinima s pet zvjezdica i dalje vjerujte u ljubav. Film ‘Zelena knjiga: Vodič za život’ jedan je od hvaljenijih filmova godine, jedan od Oscar favorita s pet nominacija, od toga za glavni film, najboljeg glavnog glumca i najboljeg sporednog glumca, a uz to dobitnik je triju Zlatnih globusa. Francuska komedija ‘Sve je to zbog ljubavi’ s Audrey Tautou nasmijat će vas do suza i bit će ju užitak za gledati.

Popularna CineLady večer ima ograničen kapacitet i održava se u CineStar Novi Zagreb (Avenue Mall), CineStar 4DX Mall of Split te u CineStar kinima u Rijeci i Osijeku.

Komentiraj