Val Kilmer objavio autobiografiju, puna je pikanterija o Tomu Cruiseu i Angelini Jolie

Sredinom devedesetih, Val Kilmer bio je jedan od najpopularnijih hollywoodskih glumaca. Uspon je počeo ulogom u osamdesetima u filmu „Top Gun“ da bi u devedesetima glumio Jima Morrisona u filmu „The Doors“, bio je Batman u filmu „Batman zauvijek“, glumio je s Robertom de Nirom i Al Pacinom u krimiću „Vrućina“  te je bio Simon Templar u filmu „Svetac“. Ovih dana objavio je autobiografiju „I’m Your Huckleberry“ u kojem ovaj 60-godišnjak prepričava brojne zanimljivosti iz svoje karijere.

Kada je imao 26 godina snimao je film „Top Gun“ gdje se, prisjeća se, divio Tomu Cruiseu. Kaže kako Tom Cruise nikada nije tulumario niti se zabavljao dok se on noćima opijao. „Od prvog dana bio je laserskom preciznošću fokusiran samo na jedan cilj – da postane najveći akcijski heroj u povijesti filma“. Objašnjavajući detaljnije, Kilmer je napisao kako je Cruise bio budan po cijele noći kako bi naučio svoje dijaloge dok bi danju usavršavao svoje nastupe u opasnim scenama. „Obožavao sam njegovu posvećenost, još više to što je ostvario svoj cilj“. Njih dvojica glume u nastavku filma „Top Gun“ koji se zove „Top Gun: Maverick“ i koji u kina dolazi 21. prosinca.

U vrlo iskrenim memoarima Val Kilmer je ispričao kako nije mogao dočekati da poljubi Angelinu Jolie na snimanju filma „Aleksandar Veliki“ iz 2004. godine u kojem je glumio njezinog supruga. Kilmer kaže kako je redatelju Oliveru Stoneu rekao kako će prihvatiti tu ulogu jedino ako će film sadržavati flashback scene koje opisuju kako su se njih dvoje strastveno zaljubili, prije no što su jedan drugome okrenuli leđa. Kaže kako je to rekao dijelom u šali, ali Oliver Stone to nije shvatio kao šalu. „Nisam mogao dočekati da poljubim Angelinu Jolie, kupim je Gulfstream i ofarbam V+J na repu aviona“, napisao je Kilmer.

Komentiraj