Napadač Barcelone Brazilac Neymar uvjeren je da katalonski klub u srijedu na Camp Nou može napraviti još jedno čudo i eliminirati Juventus, iako su u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka izgubili 0-3.

“Jedno čudo smo već napravili i vjerujem da to možemo ponoviti. Moramo dati svoj maksimum i ako nas krene bit će to još jedan veliki povratak. Vjerujem u suigrače i našu snagu, a budući da je vrlo malo onih koji nam daju bilo kakve šanse, onda nemamo što izgubiti, možemo samo dobiti”, kazao je u ponedjeljak Neymar, koji je bio najzaslužniji za prolazak u četvrtfinale i pobjedu 6-1 kojom je Barca nadoknadila poraz 0-4 iz prve utakmice protiv PSG-a.

“Neki dan otac mi je rekao jednu stvar koja mi se urezala u pamćenje i mislim da je to istina. Kazao mi je da sada pred sobom imamo drugi klub, ali da je Barcelona ista”, dodao je Neymar.

Komentiraj

FOTO:EPA/ALEJANDRO GARCIA
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.