Marko Prpic/PIXSELL

UZVRAT PLAYOFFA EUROPA LIGE Splitska policija snimat će Poljud i sve prilaze stadionu

Policijska uprava splitsko-dalmatinska u srijedu je najavila kako će u četvrtak, na dan odigravanja uzvratne utakmice 4. pretkola Europske lige između nogometnih klubova “Hajduk” i “Slovan”, snimati stadion Poljud i sve prilaze tome stadionu te je upozorila navijače da je zabranjeno na stadion unositi pirotehnička sredstava kako bi ova nogometna utakmica protekla bez izgreda.

“Na dan odigravanja utakmice policija će, sukladno Zakonu o policijskim poslovima i ovlastima, prije, za vrijeme odigravanja i nakon završetka utakmice, snimati stadion i prilazne pravce”, navodi se u priopćenju Policijske uprave splitsko-dalmatinske i upozorava građane da je zabranjeno unošenje pirotehničkih sredstava i njihovo korištenje.

 

  • Posjetiteljima i drugim osobama koje će se kretati prema stadionu zabranjeno je nošenje oružja i predmeta za ozljeđivanje, alkoholnih i drugih pića koja se nalaze u staklenim i plastičnim bocama, odnosno tetrapak ambalaži.

 

Također neće im biti dopušteno ni unošenje kišobrana, upaljača, plastičnih boca i drugih tvrdih predmeta, torba i ruksaka na stadion. Navijače se poziva da ne nose zastave na drvenim ili metalnim štapovima, jer unos takvih štapova neće biti dozvoljen, a na stadion se, kako je navela splitska policija, mogu unijeti plastični štapovi dužine do jednog metra.

Policija moli građane da poštuju naputke, upozorenja i zapovijedi policijskih službenika u prometu i na stadionu kako bi nogometna utakmica protekla bez izgreda.

Komentiraj