Robert Anic/PIXSELL

UŽURBANO NA HRT-U: Smijenjene Maja Sever, Mirna Zidarić i Tatjana Munidžaba

Nakon što je novoimenovana v.d. rukovoditeljice Informativno – medijskog servisa HRT-a Katarina Periša Čakarun u nedjelju smijenila četvero voditelja Dnevnika, u ponedjeljak je nastavljeno sa smjenama na Hrvatskoj radioteleviziji.

Kako doznaje tportal, danas su smijenjene Maja Sever s mjesta voditeljice redakcije Hrvatske uživo, Mirna Zidarić s mjesta urednice sporta u Dnevniku 2 i Tatjana Munižaba s mjesta urednice Dnevnika 3, dok je još jučer s mjesta urednika unutarnje politike smijenjen Hrvoje Zovko.

Petar Vlahov je imenovan kooridnatorom emsije Hrvatske uživo, a Đurica Drobac urednikom Redakcije unutarnje politike u Informativnome medijskom servisu Hrvatske radiotelevizije. Petar Vlahov i Damir Smrtić od večeras će voditi treći Dnevnik HRT-a.

Portal Index doznaje kako će na mjesto Mirne Zidarić doći Lana Banely, a umjesto Tatjane Munidžabe Darko Šokota.

Podsjetimo, tijekom vikenda smijenjeni su dosadašnji urednici Dnevnika 2 Sanja Mikleušević Pavić, Đurica Drobac, Tina Šimurina i Stipe Alfier, a na njihova su mjesta došli Mirjana Posavac, Branimir Farkaš i Marta Šimić Mrzlečki, koja tu emisiju vodi već godinu dana.Emisiju će ubuduće uređivati i Dražen Majić, Anja Konosić, Dijana Čović i Branko Nađvinski, izvijestili su u nedjelju s HRT-a.

Komentiraj