PALA FURIJA Jedvaj dvaput i Kramarić za 3:2!!!! Živi smo!!!

Igor Kralj/PIXSELL, HINA

90′ Nervozan završetak utakmice. Uvod u Jedvajevo remek djelo – 2 pogotka Španjolcima!!

75′ Radost je nanovo prekratko trajala. Vrsaljko je igrao rukom tamo gdje se to nikako ne smije i penal za goste. Sergio Ramos nije išao na omiljenu “panenku” već je išao na sigurno.

72′ Rebić je imao šah mat, sam je jurio k španjolskom vrataru ali ga je ovaj pročitao.

68′ GOOOOOL Jedvaj!!! Modrić je slijeva podigao loptu u kazneni prostor a Jedvaj natrčao i probio De Geinu mrežu.

56‘ Odmah poravnanje. Nigdje nije bile viceprvaka svijeta, nakon desetak dodavanja Ceballos je opet vratio stvari na početak.

54′ GOOOOL Kramarić!!!! Perišić je lukavo gurnuo Kramarića “u for” a napadač Hoffenheima nema problema s tremom pred De Geom. Krasna egzekucija.

45′ Veliki odmor. Modrić, Rakitić i društvo nisu kapitalizirali uvodnu četvrtinu dvoboja a vremenom su se Španjolci aklimatizirali i opasno krenuli prema Kaliniću.

38′ Gosti su se malo pomalo oslobodili okova hrvatskog odlučnog starta na svakom dijelu terena. Vrhunska tehnika i bezbrojna dodavanja s postupnim napredovanjem k crvenoj zoni.

25′ Iznenađujuće rezervirana slavna Španjolska. Visoki presing Dalićeve trupe ne da im disati.

Photo Igor Kralj /PIXSELL

13′ Opet Perišić, sad ljevicom koja mu je matična pucačka noga, puca ali predaleko i od mreže i od klizajućeg Kramarića.

10′ Španjolci ne izlaze iz svog kaznenog prostora.

5′ Viceprvaci svijeta jurišaju. Prva velika šansa, Perišić je posložio nekolicinu gostujućih braniča i desnicom uzdrmao vratnicu. Publika u ekstazi.

Nogometna reprezentacija Hrvatske u Maksimiru pred rasprodanim tribinama igra za ostanak u igri za prvo mjesto u skupini i za sportsku odmazdu za onih teških 0:6 u Elcheu.

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Uoči utakmice predsjednik HNS-a Davor Šuker je uramljenim dresovima darivao Vedrana Ćorluku, Marija Mandžukića i Danijela Subašića, koji su se nakon ruskog Mundijala zahvalili na daljnjem sudjelovanju u A timu.

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Komentiraj