UŽIVO: U Varaždinu virus u bolnici, u Zagrebu sedamnaest novooboljelih

U Hrvatskoj su dosad ukupno 5604 osobe zaražene koronavirusom, a jučer je zabilježen 61 novi slučaj. Dosad je preminulo 157 ljudi.

Od jutros stižu novi podaci županijskih stožera.

Tijek događaja:

9,07: Samo jedan novi slučaj u Vukovarsko-srijemskoj županiji, i to s područja Vinkovaca.

9:16: Na zadarskom području oboljela je starija žena s Vira, objavio je županijski Stožer civilne zaštite.

9:28: U Zagrebu je u posljednja 24 sata potvrđeno sedamnaest novih slučajeva zaraze, potvrdila je za dnevnik.hr Sandra Šikić, zamjenica ravnatelja Zavoda za javno zdravstvo ”Dr. Andrija Štampar”.

10:03: U Brodsko-posavskoj županiji zabilježeno je pet novih slučaja zaraze, objavio je županijski Stožer civilne zaštite.

10,56:  Pacijentica varaždinske bolnice zaražena je koronavirusom, pa je nekoliko liječnika i medicinskih sestara u samoizolaciji, objavio je Stožer civilne zaštite Varaždinske županije. Zaraza je dijagnosticirana u preventivnom pregledu prije prijema pacijentice na kirurški odjel.

12,06: Troje je novooboljelih u Osječko-baranjskoj županiji, u kojoj su zaraženi tijekom kolovoza uglavnom mlađi ljudi koji su se vratili s ljetovanja, upozorio je Osječko-baranjski stožer civilne zaštite.

13,04: Dvoje je novooboljelih na području Karlovca te Šibenika, izvijestili su nadležni županijski stožeri. Dvije su osobe oboljele u Primorsko-goranskoj županiji, a tri na području Splitsko-dalmatinske županije.

Komentiraj