UŽIVO: Splitska županija trideset zaraženih, Zagreb 18, Slavonija 14

U Hrvatskoj su dosad 5543 osobe zaražene koronavirusom. Jučer je zabilježeno novih 77 slučajeva zaraze, a dvije su osobe preminule. Županijski stožeri šalju nove podatke.

Tijek događaja:

8:52: U Primorsko-goranskoj županiji danas su dva nova slučaja zaraze.

8:56: U posljednja 24 sata na području Osječko-baranjske županije osam je novozabilježenih slučajeva.

9:06: Šest je novooboljelih u Vukovarsko-srijemskoj županiji.

9:20: Jedna žena oboljela je na području Virovitičko-podravske županije, izvijestio je županijski Stožer civilne zaštite.

9:38: Još jedna oboljela osoba zabilježena je na području Sisačko-moslavačkoj županije.

10,37: U Zagrebu je osamnaest novih slučajeva zaraze koronavirusom, izvijestio je Nastavni zavod za javno zdravstvo “Dr. Andrija Štampar”.

11.39: U Zagrebačkoj županiji zabilježena dva nova slučaja zaraze koronavirusom i to u Dugom Selu, a na području cijele županije ukupno je aktivnih 39 slučajeva, izvijestio je u nedjelju Županijski stožer Civilne zaštite.

12,31:  U Splitsko-dalmatinskoj županiji tridesetoro je novooboljelih, a 599 ljudi je u samoizolaciji. Najviše je oboljelih u Splitu, sedam, te u Makarskoj pet, izvijestio je Splitsko-dalmatinski stožer civilne zaštite.

13,03: Dva su nova slučaja zaraze koronavirusom na području Zadarske županije – mlađa žena i mlađi muškarac s područja Stankovaca i Gračac, izvijestio je zadarski županijski Stožer civilne zaštite.

Komentiraj