Rezultat je, nekako, proporcionalan broju šansi i dužini perioda svake momčadi. Dinamo Nenada Bjelice nije bezazlena ekipa, naprotiv.

“Bolji smo bili u drugom, šteta za šanse. CDobar rezultat za uzvrat, nadam se punkm Maksimiru, Imamo karakter, birali smo prave momke z aovu momčad, Dosta školskih kontri, dobre igre… Zadovoljan rezultatom ali uzvrat će biti težak. Možemo bolje ali mogu i oni”, rekao je Bjelica nakon utakmice.

75′ Domaći sastav se nekako oslobodio čeličnog stiska gostiju iz Zagreba. Traže Švicarci kakvu takvu prednost pred revanš u glavnom gradu Hrvatske.

60′ Goropadni, fantastični Dinamo u nastavku. Najprije se Hajrović našalio s obranom domaćina i stresao vratnicu a pola minute kasnije je Oršićev suhi list predatorskom paradom ukrotio Von Ballmoos,

Zasluženi odmor za aktere.

39′ Dinamo je poravnao. Theophile je sredio stvari u obrani, dodao Hajroviću koji je produžio do ekspresnog vlaka Oršića za sprint i fino plasiranje u malu mrežicu.

25′ Miroljubivi period uz jake duele na području oko centralnog kruga.

15′ Uslijedio je novi oapsni val domaćina. Hoarau je lijepo probao žabicom od poda ali Zagorac nije uspavan,

12′ Leovac je prošao i ubacio ali Gavranović je bio prekratak.

7′ Dinamo se uspješno konsolidirao i prihvatio otvorenu borbu.

2′ Nije moglo početi gore. Kevin Mbabu je znalački okončao presing domaćina u otvaranju. Zagorac nije mogao ništa.

U posljednjoj rundi kvalifikacija za ulazak u Ligu prvaka prvak Hrvatske zagrebački Dinamo se namjerio na švicarskog prvaka Young Boyse.

 

Komentiraj