UŽITAK DO UŽITKA Ljeto puno kulinarskih događanja na otoku Lošinju

Autor:

FOTO: Lošinj Hotel&Villas

Prepustite se jazz notama i svjetski priznatim kuharima u Hotelu Bellevue te otputujte na gastronomsko putovanje koje će vam zauvijek ostati u sjećanju

Ovoga ljeta, osim predivnih plaža, čistog plavog mora i zanimljive povijesne baštine, na otok Lošinj uputite se na raznovrsna kulinarska događanja jer je Hotel Bellevue „skuhao“ po nešto za svakoga. Hotel Bellevue luksuzni je hotel u čarobnoj uvali Čikat, a u svom repertoaru nudi dva neodoljiva restorana; talijanski restoran Bava i japanski restoran Matsunoki.

Talijanski restoran Bava 14. lipnja ponosno otvara svoja vrata pod novim konceptom Michelinom nagrađenog chefa Theodora Falsera, koji je osmislio novi, još bolji jelovnik ispunjen tradicionalnim talijanskim jelima. S Falserom će se svi zainteresirani moći „družiti“ i 4. i 5. srpnja jer u Bavu i Matsunoki dolaze Gurmanske večeri u kojima će Falser, s gotovo četiri desetljeća rada u kuhinjama diljem svijeta, dokazati svoju stručnost i oduševiti nepca svih gostiju iznimnim tematskim kreacijama u dvije izvrsne večeri u restoranima Bava i Matsunoki. No prije samog putovanja u svjetske kuhinje i talijanske i azijske okuse, 22. lipnja u Hotel Bellevue dolazi Alfredo Rodriguez kako bi svečano otvorio glazbenu sezonu.

FOTO: Lošinj Hotel&Villas

Nezaboravna i moderna večer ispunjena netipičnim jazzom uz talijanskog pijanista obilježit će prvi glazbeni vikend, a zainteresirana publika moći će uživati u kreativnim i laganim skladbama, prikladnima za ljetno raspoloženje. Netom nakon gurmanskih večeri, kada se smire dojmovi ukusne kuhinje, Bellevue će otvoriti svoj Bellevue Music Weekend od 5. do 7. srpnja te zaokružiti jazz priču uz hrvatskog gitarista Ratka Zjaču, talijansku jazz pijanisticu i pjevačicu Francescu Tandoi te višestruko talentiranog američkog gitarista, skladatelja, producenta i vođu benda Kurta Rosenwinkela.

Zanimljivi, živopisni, prepuni neodoljive ukusne hrane i vrhunske glazbe, otok Lošinj i Hotel Bellevue glavna su destinacija ovog ljeta. Prepustite se jazz notama i svjetski priznatim kuharima te otputujte na gastronomsko putovanje koje će vam zauvijek ostati u sjećanju.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.